"Mrtvilo u Banovini" - Folnegović, Fran, političar ([s. n.], 1899)
U povodu istoimenog članka u "Crvenoj Hrvatskoj" protiv F. Folnegovića, o istaknutim pravašima, posebno Anti Starčeviću i Josipu Franku