Govor i interpelacija dra. Šandora pl. Bresztyenszky-a narodnoga zastupnika kotara velikogoričkoga, podnešena u Saboru kraljevinah Hrvatske, Slavonije i Dalmacije dne 8. veljače 1899. glede upraviteljstva u plemenitoj sudčiji Mraclin : po stenografičkom zapisniku - Bresztyenszky, Aleksandar ([s. n.], 1899)
O šumskom i ostalom gospodarstvu.