Govor nar. zastupnika izb. kot. bošnjačkog dr. Josipa Šilovića prigodom proračunske razprave u Saboru Kraljev. Hrvatske, Slavonije i Dalmacije 19. siečnja 1898. - Šilović, Josip ([s. n.], 1898)
U obranu uprave u Hrvatskoj i Slavoniji.