Govor Milana Amruša u sjednici Hrvatskoga sabora dne 21. siečnja 1898. u glavnoj razpravi o proračunu za g. 1898. : (po stenografskim bilježkama) - Amruš, Milan ([s. n.], 1898)
Protiv vladine financijske politike u Hrvatskoj i Slavoniji.