Huomeni d'arme di Dalmazia - Sabalich, Giuseppe ([Zadar] : [s. n.], 1909)
O ratnicima u Dalmaciji kroz povijest.
Om. nasl.
Puno ime autora: Giuseppe Sabalich.
P. o. : Rivista Dalmatica.
Bibliografija i bilješke uz tekst.
Keywords: Dalmacija -- Povijest; Dalmacija -- Vojna povijest