I Serbi della Bukovica nell'elezione del deputato pel Consiglio dell'Impero nel 25. giugno - 7. lugio 1879. (s. n., 1879)
Odgovor na prigovore novina "Obzor", Zagreb, i "Narodni list", Zadar, da su Srbi u Bukovici krivi što dr. Miho Klaić nije bio izabran u Carevinsko vijeće u Beču.