I nobili di Capodistria e dell'Istria : con cenni storico-biografici - Pusterla, Gedeone (pisac, 1888)
Popis plemićkih obitelji u Kopru s oznakom onih koje su se održale do vremena izdavanja knjige. Popis istarskih plemića koji su to postali u XVIII. st. Popis istarskih plemića koje je potvrdio car Franjo I. od 1816. do 1834. Istrani koji su primili plemstvo u XIX. st. Arhivski i bibliografski izvori.