Il reggimento reale dalmata : 1806-1814 (s. n., 1899)
Organizacija, kretanje i vojevanje Kraljevske dalmatinske regimente za vrijeme Napoleonove vlasti. Popis odlikovanih članova regimente. Rukopis, ovdje objavljen, sačuvan zaslugom Josipa Jelčića.