Predlog narod. zastupnikah Čiste stranke prava dra. Josipa Franka i dra. Mile Starčevića o sjedinjenju Dalmacije s Hrvatskom iznešen u sjednici Hrvatskog sabora od 20. prosinca 1898. - Frank, Josip, političar (s. n., 1898)
Gospodarski, državnopravni i državnopolitički i kulturni trenutak o sjedinjenju Dalmacije s Hrvatskom.