Poštenje i moral pod vladom Dragutina grofa Khuen-Hedérvaryja u Hrvatskoj - Potočnjak, Franko ([s. n.], 1898)
O aferi između članova Sabora Potočnjaka i Radoslava Rubido-Zichyja i o isključenju Potočnjaka sa saborskih sjednica.