Gradja za poviest hrvatsko-slovenske seljačke bune - Rački, Franjo ([s. n.], 1875)
Dokumenti djelomično iz već objavljenih zbirki, a djelomično preuzeti iz Nadbiskupskoga arhiva i Arhiva Jugoslavenske akademije u Zagrebu, Zemaljskog arhiva u Ljubljani i u Grazu.