Diario storico del viaggio di Francesco Giuseppe I. : a Trieste, Gorizia, Venezia, in Istria, in Dalmazia ed a Fiume nei mesi di aprile e maggio del 1875. - Garimberti, Cesare ([s. n.], 1877)
O povijesnom putovanju cara Franje Josipa I. u Trst, Goricu, Veneciju, Istru, Dalmaciju i Rijeku travnja i svibnja 1875. god.