Mattia Flacio istriano di Albona : notizie e documenti - Luciani, Tommaso ([s. n.], 1869)
U obliku pisma Ermannu Nacinaichu; dokazuje se da je M. Flacius iz Labina, nasuprot L. Stulliju, iz Dubrovnika; u prilogu, str. 15-16: Nuove prose i str. 19-24: Documenti u prilog Flaciusovu latinskom porijeklu.