Govor zastupnika naroda ličke pukovnije Petra Lugera, dèržan u saborskoj siednici dne 8. sèrpnja 1861. - Luger, Petar ([s. n.], 1861)
O ulasku u Sabor zastupnika iz Vojne krajine i o priključenju Vojne krajine kraljevinama Hrvatskoj, Slavoniji i Dalmaciji.