Adresa Sabora Trojedne Kraljevine Dalmacije, Hrvatske i Slavonije na kraljevske predloge od 26. veljače, 12., 14. i 27. ožujka god. 1861. ([s. n.], 1861)
O državnoj samostalnosti, cjelovitosti i državopravnim zahtjevima Trojedne kraljevine.