Chronica Ragusina Junii Restii (ab origine urbis usque ad annum 1451), item Joannis Gundulae (1451-1484) - Rastić, Junije (Monumenta spectantia historiam Slavorum Meridionalium ;, 1893)
Povijesni izvori Dubrovačke Republike do 15. st.