Dvanaest lažih opovèrgnjenih ili odgovor na članak u 64. br. novinah dalm. herv. slavonskih pod naslovom: "Robstvo svetjenikah" izišavši --- - Milašinović, Franjo ([s. n.], 1849)
U obranu biskupa Jurja Haulika i u povodu pitanja ukinuća celibata.