Otvoreno pismo gospodinu P. G. - Filipović, Sima ([s. n.], 1868)
Opravdanje S. Filipovića što je ostao u Saboru nakon što su ostala 4 zastupnika Narodne stranke iz Srijema istupila 1868. iz Sabora; u povodu pisanja dra Polita Desančića, lista "Zastava" i "Izjave" Narodne stranke u Srijemu.