Una lezione : framenti di cronaca cittadina - Galvani, Federico Antonio (s. n., 1870)
Izvadak piščeva govora u Pokrajinskom saboru Dalmacije 18. IV 1861. o sjedinjenju Dalmacije s Hrvatskom ; izvadci iz zadarskih novina "Nazionale" br.25, 27 i 29. o piščevu spornom udjelu u napadaju na ples o mesopostu u Čitaonici u Šibeniku.