Dva hrvatska mučenika : 30. aprila 1671. : (ustrišci iz hrvatske istorije) - Mitrović, Aleksandar Lj ([s. n.], 1899)
Protiv štovanja uspomene Petra Zrinskoga i Frana Krste Frankopana kao hrvatskih mučenika.