Misli o pregledbi naukovnih osnova pučkih učiona dalmatinskih za pokrajinsku učiteljsku konferenciju u Dubrovniku mjeseca rujna 1888. - Vučetić, Antonije (pisac, 1888)
Prilagodba pučkih škola na nove propise iz 1883. godine.