Giornale dell'assedio di Zara : (25 ottobre - 8 decembre 1813) : compilato da memorie contemporanee inedite - Brunelli, Vitaliano ([s. n.], 1880)
Dnevnik opsade Zadra za napoleonskih ratova, od 25.X. do 8.XII.1813., napisan na temelju neobjavljenih dokumenata.