Giornale dell'assedio di Zara : (25 ottobre - 8 decembre 1813) : compilato da memorie contemporanee inedite - Brunelli, Vitaliano ([Zara] : [s. n.], 1880)
Dnevnik opsade Zadra za napoleonskih ratova, od 25.X. do 8.XII.1813., napisan na temelju neobjavljenih dokumenata.
Puno ime autora: Vitaliano Brunelli.
Keywords: Zadar -- Povijest -- Opsada -- 1813.; Zadar -- Vojna povijest -- 19. st