Bar (1922)
Unutrašnjost gostionice, u prvom planu dijelovi stola s bocama pića i čašom. U drugom planu šank za kojim stoje naslonjena tri muškarca. S druge strane šanka muškarac s izrazito velikim brkovima i žena u profilu s skupljenom kosom u punđu.