[Antun Gustav Matoš] - Burić, Vlado ([Zagreb], 1990)
Na centralnom dijelu formata prikaz izduljene glave muškarca s brkovima, velikog nosa i naglašenih obrva. Crtež rađen energičnim potezima.
Sredina dolje, olovkom u boji: AGM // 1990. // olovkom: Vlado Burić
Naslov dao autor
Keywords: Matoš, Antun Gustav -- Karikature; olovka; olovke u boji; lavirani tuš