Nekoliko ćirilskih spomenika iz XVI. i XVII. veka - Ivić, Aleksa ([s. n.], 1912)
Listine iz državnih arhiva u Budimpešti, Beču i Zagrebu; uglavnom se odnose na područje južnoslavenskih naroda pod Turcima.