[Dvoje] - Lovrenčić, Ivan, slikar (1992)
Prikaz muškarca i žene koji stoje jedan uz drugog. Muškarac ima životinjske uši i u ruci drži grozd. Žena ima dugu raspuštenu kosu, naga je i u jednoj ruci drži jabuku, a u drugoj upaljenu svijećicu.