Pogrebna pesem pilkov pod Siskom A.D.1593 - Lovrenčić, Ivan, slikar (1979)
Prikaz inicijala Z unutar kojeg se nalaze četiri muške glave. Iznad inicijala je oblak iz kojeg kiši, te tri ljudske ruke od kojih jedna drži trubu, druga luk i strijelu, a treća vagu. Lijevo uz inicijal i ispod su stilizirani prikazi životinja i biljaka