Pogrebna pesem pilkov pod Siskom A.D. 1593. - Lovrenčić, Ivan, slikar (1979)
Prikaz ljudske lubanje kojoj iz duplja izlaze grane s lišćem, iznad se nalaze tri oblaka iz kojih kiši, a povrh svega je krtica koja drži zastavu