Ciganska - Lovrenčić, Ivan, slikar (1979)
Inicijal D unutar kojeg se nalaze muškarac i žena. Iznad inicijala se nalaze tri dječja lika, od kojih se vide samo glave i ruke u kojoj jedan drži bič, drugi bocu iz koje prolijeva tekućinu, a treći čašu. U desnom gornjem kutu se nalazi šator, a iznad mjesec