Ciganska - Lovrenčić, Ivan, slikar (1979)
U središnjem dijelu kompozicije veliki stilizirani cvijet iznad kojeg raširanih nogu čući žena, lijevo do nje oblaci na kojima su guske, a desno ispod cvijeta je muškarac koji svira trubu. Na dnu kompozicije je rijeka u kojoj se nalazi prase