Nokturno - Lovrenčić, Ivan, slikar (1979)
Inicijal M u kojem se nalazi naga žena koju ljubi stilizirani lik životinjskih obilježja. Lijevo od inicijala je groblje s križevima iznad kojih leti ptica , a iznad nje anđeo s rogovima i svijećom u ruci