Baba cmizdri pod galgama - Lovrenčić, Ivan, slikar (1979)
Inicijal A unutar kojeg je prikaz starice u klečećem položaju koja plače. U gornjem desnom kutu su dvije ljudske noge u koje su zabodeni čavli, dok je u gornjem lijevom kutu prikazana samo jedna. Iznad inicijala se nalazi oblak iz kojeg kiši