Baba cmizdri pod galgama - Lovrenčić, Ivan, slikar (1979)
U prvom planu kompozicije su vješala na kojima visi muška glava i torzo u obliku kostura, desno u sredini je šaka kojoj klješta čupaju nokat, a iznad prikaza je oblak u kojem se nalazi oko. Iz oblaka kiši, izlaze munje i ruka koja drži križ