Baba cmizdri pod galgama - Lovrenčić, Ivan, slikar (1979)
Prikaz jastuka ispred kojeg su prekrižene kosti ruke i noge u kojima se nalaze čavli. S lijeve i desne strane su ruke koje drže križeve, a iznad jastuka su kruna i kapa