Kalendarska - Lovrenčić, Ivan, slikar (1979)
Na vrhu prikaza oblaci iz kojih kiši, a između njih ptice. Ispod se nalazi polje kukuruza, te rijeka u kojoj su ribe, dok su dolje prikazane žabe i vinova loza