Biblioteca di fra Innocenzo Ciulich nella libreria de' RR. PP. Francescani di Ragusa - Kaznačić, Ivan August (s. n., 1860)
Katalog knjižnične ostavštine (biblioteke) franjevca Inocenta Čulića samostanu Male braće u Dubrovniku.