[Kineski slavoluk. Lustberg. Viseći most] (1712)
Crtež a: Slavoluk, u drugom planu nizovi kuća; crtež b: Stijena sa stubama; crtež c: Stjenoviti pejzaž s crnogoričnim drvećem i mostom preko provalije.