[Skica VI] - Rončević, Igor, slikar (1987)
Nepravilan zatvoreni, izduženi oblik dijagonalno smješten unutar formata.Obrisnu liniju tog oblika,koja je blago zakrivljena u svom gornjem toku presijecaju tri zakrivljene linije a tri ravne presijecaju dio obrisne linije,koja je izrazito valovita u svom donjem toku.