[Skica XXVII] - Rončević, Igor, slikar (1988)
Tri preklopljena nepravilna oblika obrubljena dvjema usporednim linijama. Unutar donja dva oblika na mjestima gdje se oblici preklapaju proviruju zatamnjeni isječci kruga.