[Skica XXV] - Rončević, Igor, slikar (1988)
Format papira je dvjema horizontalnim linijama i jednom vertikalnom podijeljen na šest polja. Unutar svakog od četiri gornja polja je jedna zakrivljena linija koja kruži u svom toku. Na početku i kraju njenog toka nalaze se kraće ravne linije.