[Skica I] - Rončević, Igor, slikar (1988)
Dva oblika koji se međusobno dodiruju. Desni veći oblik je trokutastog oblika s vrhom prema dolje i blago zaobljenim bočnim stranama. Manji oblik nalik je na naopako okrenuto slovo L kojem je kraća strana također blago zaobljena.