[Skica XXII] - Rončević, Igor, slikar (1988)
Kompozicija linija i točaka na mjestima gdje se linije sijeku. U sredini oblik kvadrata iz kojeg izvire podebljana linija te se spaja s nepravilnim oblikom desno sastavljenim od linija i zatamnjenih točaka. Na lijevoj strani crteža male točke iz kojih zrakasto izviru kratke,tanke crtice.