[Skica XXXI] - Rončević, Igor, slikar (1988)
Format je okomitom linijom podijeljen na dva dijela. U lijevom dijelu nalazi se nekoliko sitnih oblika. U desnom dijelu je jedan veći oblik,horizontalnim linijama podijeljen na nekoliko polja,unutar kojih su smješteni sitni,ovalni,zatamnjeni oblici.