[Skca XXVIII] - Rončević, Igor, slikar (1987)
Duga linija koja je dijelom valovita,dijelom ravna.Kreće sa lijeve strane prema desno,vraća se u lijevo i pri tom presijeca u nekoliko točaka dijelove linije. Presjecišta su označena crvenim kružićem u pastelu.Uz desni rub papira teče linija odozgo prema dolje, zatim se diže,ponovno spušta,te ponovno vrlo kratko diže prema gore.