Vorläufige Berichte der Balkan-Commission : III : über die erste Forsetzung der Dialectforschung auf der Balkanhalbinsel - Jagić, Vatroslav ([s. n.], 1899)
Izvještaji L. Miletiča, M. Rešetara, H. Hirta i izvodi iz pisama J. Aranze što ih je priopćio i prev. V. Jagić.