Lika i Plitvička jezera : putne uspomene - Hirc, Dragutin; Anderle, Václav (Zagreb : L. Hartman (Kugli i Deutch), 1900)
Putopis s osobitim obzirom na floru i faunu; piščev Pripomenak, 4. list.
Str. [1-2]: Pripomenak / [Dragutin Hirc].
Bibliografija i bilješke uz tekst.
Keywords: Lika (Hrvatska) -- Opisi i putovanja; Plitvička jezera -- Opisi i putovanja