Poirs - Svečnjak, Vilim (1950)
U sredini crteža prikazan je muškarac koji sjedi sa šeširom na glavi. U desnoj ruci drži otvoreni kišobran. Lijevo od njega muškarac sa šeširom lupa o bubanj, a desno lik okrenut leđima