[Hrvatsko narodno kazalište] - Bućan, Boris, likovni umjetnik (1995)
Kompozicija je ostvarena uspravnom ženskom figurom s licem u profilu u središnjem dijelu prikaza koji je uzduž bočnih strana uokviren crnom, glatkom površinom zastora.