[Kamenita vrata] - Bućan, Boris, likovni umjetnik (1995)
Kompozicija se sastoji od uspravno prikazane ljudske figure u desnom dijelu, dok je ostali dio ispunjen širokim, glatkim, raznosmjernim potezima kista crne boje pomoću kojih se u gornjem lijevom dijelu naslućuju likovi do pasa koji drže svijeće s crvenim plamenom.